Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Invitation til digital generalforsamling 2020

Årets generalforsamlinger i Snedkersektionen og Dansk Byggeindustri bliver afholdt mandag den 5. oktober 2020. På grund af corona vil generalforsamlingen bliver afholdt digitalt.

Pressefoto: Søren Nielsen, DI

I lyset af den stigende smitte og myndighedernes anbefalinger har bestyrelsen besluttet, at generalforsamlingen 2020 bliver afholdt digitalt. Generalforsamlingen vil fortsat blive afholdt den 5. oktober - men altså i digital form via Teams.

Vi har dog lavet en film, så I ikke bliver helt snydt for den rundvisning, som vi ellers skulle have været på i Industriens Hus:

Peter Stenholm, DI Dansk Byggeris branchedirektør, vil fortsat komme til generalforsamlingen, hvor han vil byde velkommen til DI, sætte dig ind i integrationsprocessen i forhold til sammenlægningen og give et blik på de generelle branchekonjunkturer.

Vi håber at se så mange medlemmer som muligt til generalforsamlingerne, også selvom det denne gang må blive på en skærm. 

Tilmelding er ikke nødvendig, og alle medlemmer vil modtage information via mail. Hvis du mod forventning ikke modtager information om generalforsamlingen på mail, skal du skrive til Lone Stendal på lost@di.dk.

 

Program for dagen:

08.45-09.15 Log på 

09.15-10.15 Generalforsamling i Industrisektionen

10.15-11.15 Generalforsamling Dansk Byggeindustri

11.30-12.15 Peter Stenholm, vicedirektør i Dansk Industri, fortæller om fusionen mellem DI og Dansk Bygger

12.30-13.30 Generalforsamling i Snedkersektionen

13.30-14.30 Generalforsamling i Alufacadesektionen