Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Invitation til generalforsamling 2020

Snedkersektionens medlemmer inviteres til generalforsamling i Snedkersektionen og i branchefællesskabet Dansk Byggeindustri onsdag den 18. marts 2020 i Carlsberg Byen, Valby Langgade 1, 1799 København V.

Der er sammensat et spændende program for generalforsamlingen. Når generalforsamlingerne er afholdt, vil der være en guidet rundvisning i Carlsberg byen, hvor vi får indblik i bydelens unikke historie.

Byggeriet på den historiske bryggerigrund startede i 2012 og vil fortsætte frem til 2024. Planen har lige fra starten af været at omdanne et gammelt industriområde til et nyt bykvarter i midten i København. Når kvarteret står færdig, vil det rumme et mix af boliger, arbejdspladser, butiks- og caféliv, kulturelle tilbud, sportsfaciliteter og institutioner for børn og unge. På en guidet tur rundt i bykvarteret ser vi nærmere på transformationen og høre om hele byggeprocessen.

Afslutningsvis ser vi bydelen fra oven. Efter rundturen nyder vi udsøgt middag på restaurant Tramonto, der er placeret på øverste etage i én af de gamle silobygninger i Carlsberg byen.

Program for dagen

Kl. 10.00 Generalforsamling i Industrisektionen
Kl. 11.00 Generalforsamling i Branchefællesskabet Dansk Byggeindustri
Kl. 12.00 Orientering om fusion mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.30 Generalforsamling i Snedkersektionen og generalforsamling i Alufacadesektionen (separate lokaler)
Kl. 14.30 Kaffe og networking
kl. 15.00 Guidet tur i Carlsberg byen
Kl. 17.00-18.00 Wine Hour på hotel Ottilia
Kl. 18.00 Middag på restaurant Tramonto på toppen af hotel Ottilia (Carlsberg byen). Oplæg om Christiansborg set med byggeriets briller v/Torben Liborius Erhvervspolitisk direktør i Dansk Byggeri

Dato: onsdag den 18. marts 2020
Sted: Carlsberg Byen, Valby Langgade 1, 1799 København V.