Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Mads Raaschou træder ind i Dansk Byggeris bestyrelse

Mads Raaschou, der i forvejen er et kendt ansigt i Dansk Byggeri, er valgt som nyt medlem til Dansk Byggeris bestyrelse.

Mads Raaschou er indehaver af Raaschou Inventarsnedkeri, som han drevet i mere end 17 år. Udover sin rolle som administrerende direktør er han aktiv i flere formand- og bestyrelsesposter i Dansk Byggeri. De seneste seks år har Mads Raaschou været formand for Dansk Byggeri Region Hovedstaden og Snedkersektionen i Dansk Byggeri. Ved siden af sine to formandsposter sidder Mads Raaschou i bestyrelsen for Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri.

Ikke nok med det blev Mads Raaschou i dag den 15. maj 2019 valgt ind som nyt medlem i Dansk Byggeris bestyrelse på Dansk Byggeris årlige repræsentantskabsmøde.

– Jeg er stolt af, at repræsentantskabet har fundet mig værdig til at indtræde i Dansk Byggeris bestyrelse. Dansk Byggeri løser mange samfundsudfordringer, og jeg håber, at jeg kan bidrage til at gøre Dansk Byggeri til en endnu bedre og stærkere organisation, siger Mads Raaschou efter sit valg på repræsentantskabsmødet.

Formanden for Dansk Byggeri, Claus Bering, og resten af bestyrelsen glæder sig til et nyt og spændende samarbejde med Mads Raaschou.

Uden for Dansk Byggeri
Mads Raaschou blev udlært møbel- og maskinsnedker i 1997, og allerede i 2002 valgte han at blive selvstændig. Mads Raaschou har en stor forkærlighed til sit fag, og derfor er han også – trods sin rolle som administrerende direktør for Raaschou Inventarsnedkeri – ofte selv at finde på værkstedet.

Udover at være engageret i Dansk Byggeris bestyrelser er Mads Raaschou oldermand i Københavns Snedkerlaug og aktiv i bestyrelsen i Håndværkerforeningen, Uddannelsesudvalget, Snedkerfagets Fællesudvalg, Next, Gentofte Beskæftigelsesråd, Integration, udskoling m.fl.


Dansk Byggeris bestyrelse: Claus Bering (formand), Christian Dahl Pedersen (næstformand), Erik Nimb, Jette Rohde, Lars M. Carlsen, Michael Ancher, Michael R. Lund, Morten Knudsen, Morten Lindholt Laursen, Palle Bjerre Rasmussen, Søren Rasmussen og Mads Raaschou. Foto: Ricky John Molloy. 

Læs også "Lokal snedkermester valgt til Dansk Byggeris bestyrelse"